Firecracker a la Wagamama: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
(Created page with "{{Hovedretter}} ====Ingredienser kylling og marinade==== Kylling og marinade: * 1 spsk olie * 1 rød chili hakket fint * 1 spsk chili sauce (Sriracha) * 2 fed hvidløg finthak...")
 
m (WikiSysop moved page Firecracker to Firecracker a la Wagamama)
 
(4 intermediate revisions by the same user not shown)
Line 1: Line 1:
{{Hovedretter}}
{{Hovedretter}}
[[File:curry-chicken-firecracker.png]]
====Ingredienser kylling og marinade====
====Ingredienser kylling og marinade====
Kylling og marinade:
Kylling og marinade:
Line 38: Line 39:


Kog risen.<br>
Kog risen.<br>
Mens risen koger, opvarmes olien på høj varme i en wok eller stor stegepande / stegepande, indtil det er varmt. Skræk kyllingen ud af marinaden med en skåret sked og kog i wok indtil den er lidt brunet og næsten kogt lige igennem.
Mens risen koger, opvarmes olien på høj varme i en wok eller stor stegepande / stegepande.<br>
Tilsæt i den hakkede løg og kog i yderligere 2 minutter for at blødgøre løget lidt.
Fisk kyllingen op af marinaden svits det indtil den er lidt brunet og næsten mørt.<br>
Tilsæt i marinade og varme igennem under omrøring indtil bobler hele vejen igennem. Det er vigtigt at sikre, at alt sauce er blevet helt kogt igennem, da det har fået den rå kylling i den. Tilsæt i peberfrugter, mangetout / sne ærter og tørrede chili. Kog i et minut, rør derefter gennem forårsløgene / skallerne. Tilsæt en stænk vand til saucen, hvis den skal løsne sig.
Tilsæt de hakkede løg og svits i yderligere 2 minutter for at blødgøre løget lidt.<br>
Tjek en af ​​de større stykker kylling for at sikre, at den er kogt i midten. Sluk derefter varmen.
Tilsæt marinade og varm igennem under omrøring indtil bobler over det hele.<br>
Tag din kogte ris og skyll den i en lille skål. Skub det ned med bagsiden af ​​en ske og læg derefter en serveringsplade ovenpå og drej det hele over. Tryk på skålen for at frigøre rishøjen. Gentag indtil du har fire tallerkner ris.
Det er vigtigt at sikre, at alt sauce er blevet helt kogt igennem, da der har været den rå kylling i den.<br>
Skyll pejsekyllingen rundt om risen og drys derefter toppen af ​​risen med shichimipulveret og sesamfrøene.
Tilsæt i peberfrugter, sukkerærter og tørrede chili.<br>
Top ris med en kalk kalk og server!
Kog i et minut, rør derefter forårsløgene i.<br>
Tilsæt en stænk vand til saucen, hvis den er for tyk.<vr>
Tjek en af ​​de større stykker kylling for at sikre, at den er kogt i midten.<br>
Sluk derefter varmen.<br>
 
Tag nogle kogte ris og kom den i en lille skål.<br>
Skub det ned med bagsiden af ​​en ske og læg derefter den tallerken det skal serveres på ovenpå og vend så skålen er øverst.<br>
Tryk bank evt på skålen for at frigøre rishøjen.<br>
Gentag indtil du har fire tallerkner ris.<br>
 
Fordel firecracker kyllingen rundt om risen og drys derefter toppen af ​​risen med shichimi pulveret og sesamfrøene.
Pynt risene med en limebåd og server!


<google>DANSK</google>
<google>DANSK</google>

Latest revision as of 10:46, 15 February 2018

Curry-chicken-firecracker.png

Ingredienser kylling og marinade

Kylling og marinade:

  • 1 spsk olie
  • 1 rød chili hakket fint
  • 1 spsk chili sauce (Sriracha)
  • 2 fed hvidløg finthakket hakket
  • 4 spsk brunt sukker
  • 3 spsk lys sojasovs
  • 2 spsk mørk sojasovs
  • 2 spsk ketchup
  • 1 spsk malteddike
  • 1 spsk tamarind pasta
  • 1 spsk fiskesauce
  • 1 knivspids hvid peber
  • 3 kyllingebryster skåret i små stykker

Ingredienser til stegning

  • 1 spsk olie
  • 1 mellemstort løg skrællet og skåret i tynde både
  • 1 rød peberfrugt skåret i mindre stykker
  • 1 rød peberfrugt skåret i mindre stykker
  • 85 g sukkerærter
  • 12 tørrede arbol chili
  • 1 et par forårsløg skåret i tynde skiver
  • evt et stænk vand

Tilbehør

  • ris
  • 1,5 tsk shichimi pulver du kan købe det her
  • 1 tsk sorte sesamfrø
  • 1 tsk lyse sesamfrø
  • lime både

Fremgangsmåde

Kom ingredienserne til marinaden i en stor skål og bland dem sammen.
Tilsæt kyllingen, bland godt og dæk derefter med film lad det marinere i mindst en time (eller natten over).

Kog risen.
Mens risen koger, opvarmes olien på høj varme i en wok eller stor stegepande / stegepande.
Fisk kyllingen op af marinaden svits det indtil den er lidt brunet og næsten mørt.
Tilsæt de hakkede løg og svits i yderligere 2 minutter for at blødgøre løget lidt.
Tilsæt marinade og varm igennem under omrøring indtil bobler over det hele.
Det er vigtigt at sikre, at alt sauce er blevet helt kogt igennem, da der har været den rå kylling i den.
Tilsæt i peberfrugter, sukkerærter og tørrede chili.
Kog i et minut, rør derefter forårsløgene i.
Tilsæt en stænk vand til saucen, hvis den er for tyk.<vr> Tjek en af ​​de større stykker kylling for at sikre, at den er kogt i midten.
Sluk derefter varmen.

Tag nogle kogte ris og kom den i en lille skål.
Skub det ned med bagsiden af ​​en ske og læg derefter den tallerken det skal serveres på ovenpå og vend så skålen er øverst.
Tryk bank evt på skålen for at frigøre rishøjen.
Gentag indtil du har fire tallerkner ris.

Fordel firecracker kyllingen rundt om risen og drys derefter toppen af ​​risen med shichimi pulveret og sesamfrøene. Pynt risene med en limebåd og server!

<google>DANSK</google>

id=siteTree