Farserede squash: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
No edit summary
No edit summary
Line 26: Line 26:


De fyldte squash kommes i et smurt fad og bages ved 180º varmluft i 45 min - 1 time (osten drysses på når der er 10 min tilbage).<br>
De fyldte squash kommes i et smurt fad og bages ved 180º varmluft i 45 min - 1 time (osten drysses på når der er 10 min tilbage).<br>
Serveres med [[Speltbrød - boller og flutes hjemmebagt | flutes]].
Serveres med [[Speltbrød - boller og flutes | hjemmebagt flutes]].


<google>DANSK</google>
<google>DANSK</google>

Revision as of 07:50, 20 September 2009

Ingredienser

  • 2 store squash
  • 5 små løg eller 2 store (300g)
  • 6 fed hvidløg
  • 2 peberfrugter
  • 175g oliven
  • 400 g feta
  • 15 cocktail tomater (235g)
  • 3 dl rødvin
  • 800g hakket lammekød
  • 2dl ris
  • 1 knivspids cayennepeber
  • 1 spsk salt
  • 1 spsk oregano
  • 1 tsk rosmarin
  • 1 tsk sort peber
  • revet ost til gratinering

Fremgangsmåde

Risene koges i 3dl vand i 14 minutter, lad dem derefter blive i gryden under låg i 10 min.
Løget hakkes, hvidløg hakkes med en kniv, peberfrugterne skæres i tern, oliven deles i halve, fetaen skæres i tern og tomaterne skæres i kvarte.
Resten af ingredienserne bortset fra ost og squash kommes i, og farsen røres godt sammen.
Squash frugterne udhules og fyldet kommes i, der må gerne være lidt 'top på'.

De fyldte squash kommes i et smurt fad og bages ved 180º varmluft i 45 min - 1 time (osten drysses på når der er 10 min tilbage).
Serveres med hjemmebagt flutes.

<google>DANSK</google>

id=siteTree