Emeril's kreoler krydderi: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
No edit summary
 
(One intermediate revision by the same user not shown)
Line 2: Line 2:
====Ingredienser====
====Ingredienser====
* 2½ spsk paprika
* 2½ spsk paprika
* 2 spsk salt
* 2 spsk fint salt
* 2 spsk hvidløgspulver
* 2 spsk hvidløgspulver
* 1 spsk løgpulver
* 1 spsk løgpulver
Line 15: Line 15:


Kreoler krydderi er rigtigt godt til kylling, kød, supper og gryderetter.<br>
Kreoler krydderi er rigtigt godt til kylling, kød, supper og gryderetter.<br>
F.eks. [Chicken gumbo med krydret pølse]
F.eks. [[Chicken gumbo med krydret pølse]]


<google>DANSK</google>
<google>DANSK</google>

Latest revision as of 19:45, 20 November 2013

Ingredienser

  • 2½ spsk paprika
  • 2 spsk fint salt
  • 2 spsk hvidløgspulver
  • 1 spsk løgpulver
  • 1 spsk. sort peber
  • 1 spsk cayennepeber
  • 1 spsk tørret oregano
  • 1 spsk tørret timian

Fremgangsmåde

Bland alle krydderierne sammen og opbevar dem i en lufttæt beholder.
Her er selvfølgelig til mange omgange, men man kan jo altid halvere eller kvarte opskriften.

Kreoler krydderi er rigtigt godt til kylling, kød, supper og gryderetter.
F.eks. Chicken gumbo med krydret pølse

<google>DANSK</google>

id=siteTree