Creme Fraiche dressing med purløg: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
No edit summary
No edit summary
 
Line 1: Line 1:
{{Dressinger}}
{{Dressinger}}
====Ingredienser====
====Ingredienser====
* ½ liter Creme Fraiche (9% eller 18%)
* 3 dl Creme Fraiche
* 1/2 dl mayonnaise
* 1 bundt purløg
* 1 bundt purløg
* 1 fed hvidløg
* 1 fed hvidløg
* 1 tsk dijonsennep
* 1/2 tsk løgpulver
* 1 tsk sukker
* 1 tsk sukker
* citronpeber
* salt
* salt
* citronpeber
* et drys cayennepeber
* et drys cayennepeber


Line 12: Line 15:
Hak purløget fint med en kniv.<br>
Hak purløget fint med en kniv.<br>
Kom Creme Fraiche i en skål.<br>
Kom Creme Fraiche i en skål.<br>
Pres hvidløget, og rør det i sammen med sukkeret.<br>
Pres hvidløget, og rør det i sammen med sennep, løgpulver og sukker.<br>
Smag til med mayonaise, salt, citronpeber og cayennepeber.<br>
Smag til med mayonaise, salt, citronpeber og cayennepeber.<br>
Tilsæt krydderierne lidt ad gangen, så smagen kan nå at trække ud i dressingen.<br>
Tilsæt krydderierne lidt ad gangen, så smagen kan nå at trække ud i dressingen.<br>

Latest revision as of 15:38, 7 April 2024

Ingredienser

  • 3 dl Creme Fraiche
  • 1/2 dl mayonnaise
  • 1 bundt purløg
  • 1 fed hvidløg
  • 1 tsk dijonsennep
  • 1/2 tsk løgpulver
  • 1 tsk sukker
  • citronpeber
  • salt
  • et drys cayennepeber

Fremgangsmåde

Hak purløget fint med en kniv.
Kom Creme Fraiche i en skål.
Pres hvidløget, og rør det i sammen med sennep, løgpulver og sukker.
Smag til med mayonaise, salt, citronpeber og cayennepeber.
Tilsæt krydderierne lidt ad gangen, så smagen kan nå at trække ud i dressingen.
Kom det hakkede purløg i.

<google>DANSK</google>

id=siteTree