Coleslaw: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
No edit summary
 
(8 intermediate revisions by the same user not shown)
Line 1: Line 1:
{{Opskrifter}}
{{Tilbehør}}
(Rigeligt til 8 store sandwich boller med [[Pulled pork|Pulled Pork]])
====Ingredienser====
====Ingredienser====
* 1 lille hvidkålshoved
* 1 lille hvidkålshoved
Line 11: Line 12:
* 2 spsk sukker
* 2 spsk sukker
* 1 tsk stødt spidskommen
* 1 tsk stødt spidskommen
* groft peber
* ½ tsk groft peber


=====Dressing=====
=====Dressing=====
* 2 dl creme fraiche 18%
* 2 dl creme fraiche 18%
* 2½ dl Hellmann’s ægte mayonaise
* 2½ dl Hellmann’s ægte mayonaise
* 1 spsk dijon sennep
* 3 spsk honning
* 1 spsk sukker
* 2  tsk salt
* 2  tsk salt
* ½ tsk peber
* ½ tsk peber
* 3 tsk sukker
evt.
* 3 spsk honning
* 1 spsk dijon sennep


====Fremgangsmåde====
====Fremgangsmåde====
Kom ingredienserne til marinaden i en melryster, og ryst det godt sammen.<br>
Snit hvidkålen fint.<br>
Snit hvidkålen fint.<br>
Riv gulerødderne på rivejernet.<br>
Riv gulerødderne på rivejernet.<br>
Bland kål og gulerod sammen, og kom det i en stor plasticpose.<br>
Bland kål og gulerod sammen, og kom det i en stor plasticpose.<br>
Rør marinaden sammen og hæld over, ryst posen godt så det bliver godt fordelt.<br>
Hæld marinaden over og bind knude på posen, så der stadig er luft i.<br>
Lad det trække i ca. 60 min. i køleskabet, vend posen en gang imellem.<br>
Ryst posen så det bliver godt fordelt.<br>
Lad det trække i ca. 60 min. i køleskabet, ryst posen en gang imellem.<br>
 
Kom alle ingredienserne til dressingen i en skål, og rør det godt sammen, det skal være lidt sødt i smagen.<br>


Rør coleslaw-dressingen af ovenstående ingredienser – smagen skal selvfølgelig være let sødlig.<br>
Klip et hjørne af plasticposen og hæld marinaden fra kålblandingen.<br>
Frahæld marinaden fra kålblandingen.<br>
Kom kålblandingen i coleslaw-dressingen og vend det hel rundt, umiddelbart før servering.<br>


Kom kålblandingen i dressingen og vend det hel rundt, umiddelbart før servering.<br>
<google>DANSK</google>
<google>DANSK</google>

Latest revision as of 18:30, 2 February 2017

(Rigeligt til 8 store sandwich boller med Pulled Pork)

Ingredienser

  • 1 lille hvidkålshoved
  • 4-6 gulerødder
Marinade
  • 1 spsk dijonsennep
  • 1 spsk honning
  • 1 dl æblecidereddike
  • 3 tsk sellerisalt
  • 2 spsk sukker
  • 1 tsk stødt spidskommen
  • ½ tsk groft peber
Dressing
  • 2 dl creme fraiche 18%
  • 2½ dl Hellmann’s ægte mayonaise
  • 1 spsk dijon sennep
  • 3 spsk honning
  • 1 spsk sukker
  • 2 tsk salt
  • ½ tsk peber

Fremgangsmåde

Kom ingredienserne til marinaden i en melryster, og ryst det godt sammen.
Snit hvidkålen fint.
Riv gulerødderne på rivejernet.
Bland kål og gulerod sammen, og kom det i en stor plasticpose.
Hæld marinaden over og bind knude på posen, så der stadig er luft i.
Ryst posen så det bliver godt fordelt.
Lad det trække i ca. 60 min. i køleskabet, ryst posen en gang imellem.

Kom alle ingredienserne til dressingen i en skål, og rør det godt sammen, det skal være lidt sødt i smagen.

Klip et hjørne af plasticposen og hæld marinaden fra kålblandingen.

Kom kålblandingen i dressingen og vend det hel rundt, umiddelbart før servering.
<google>DANSK</google>

id=siteTree