Coleslaw: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
No edit summary
Line 30: Line 30:
Lad det trække i ca. 60 min. i køleskabet, vend posen en gang imellem.<br>
Lad det trække i ca. 60 min. i køleskabet, vend posen en gang imellem.<br>


Rør coleslaw-dressingen af ovenstående ingredienser – smagen skal selvfølgelig være let sødlig.<br>
Kom alle ingredienserne til dressingen i en skål, og rør det godt sammen, det skal være lidt sødt i smagen.<br>
Frahæld marinaden fra kålblandingen.<br>
Kom kålblandingen i coleslaw-dressingen og vend det hel rundt, umiddelbart før servering.<br>


Klip et hjørne af plasticposen og hæld marinaden fra kålblandingen.<br>
Kom kålblandingen i dressingen og vend det hel rundt, umiddelbart før servering.<br>
<google>DANSK</google>
<google>DANSK</google>

Revision as of 08:28, 12 August 2012

Ingredienser

  • 1 lille hvidkålshoved
  • 4-6 gulerødder
Marinade
  • 1 spsk dijonsennep
  • 1 spsk honning
  • 1 dl æblecidereddike
  • 3 tsk sellerisalt
  • 2 spsk sukker
  • 1 tsk stødt spidskommen
  • groft peber
Dressing
  • 2 dl creme fraiche 18%
  • 2½ dl Hellmann’s ægte mayonaise
  • 2 tsk salt
  • ½ tsk peber
  • 3 tsk sukker

evt.

  • 3 spsk honning
  • 1 spsk dijon sennep

Fremgangsmåde

Snit hvidkålen fint.
Riv gulerødderne på rivejernet.
Bland kål og gulerod sammen, og kom det i en stor plasticpose.
Rør marinaden sammen og hæld over, ryst posen godt så det bliver godt fordelt.
Lad det trække i ca. 60 min. i køleskabet, vend posen en gang imellem.

Kom alle ingredienserne til dressingen i en skål, og rør det godt sammen, det skal være lidt sødt i smagen.

Klip et hjørne af plasticposen og hæld marinaden fra kålblandingen.

Kom kålblandingen i dressingen og vend det hel rundt, umiddelbart før servering.
<google>DANSK</google>

id=siteTree