Coleslaw: Difference between revisions
Jump to navigation
Jump to search
Line 24: | Line 24: | ||
====Fremgangsmåde==== | ====Fremgangsmåde==== | ||
Snit hvidkålen fint.<br> | Snit hvidkålen fint.<br> | ||
Riv gulerødderne på rivejernet.<br> | Riv gulerødderne på rivejernet.<br> | ||
Bland kål og gulerod sammen.<br> | Bland kål og gulerod sammen, og kom det i en stor plasticpose.<br> | ||
Rør marinaden sammen og | Rør marinaden sammen og hæld over, ryst posen godt så det bliver godt fordelt.<br> | ||
Lad det trække i ca. 60 min. | Lad det trække i ca. 60 min. i køleskabet, vend posen en gang imellem.<br> | ||
Rør coleslaw-dressingen af ovenstående ingredienser – smagen skal selvfølgelig være let sødlig.<br> | Rør coleslaw-dressingen af ovenstående ingredienser – smagen skal selvfølgelig være let sødlig.<br> | ||
Frahæld marinaden fra kålblandingen.<br> | Frahæld marinaden fra kålblandingen.<br> |
Revision as of 08:23, 12 August 2012
Ingredienser
- 1 lille hvidkålshoved
- 4-6 gulerødder
Marinade
- 1 spsk dijonsennep
- 1 spsk honning
- 1 dl æblecidereddike
- 3 tsk sellerisalt
- 2 spsk sukker
- 1 tsk stødt spidskommen
- groft peber
Dressing
- 2 dl creme fraiche 18%
- 2½ dl Hellmann’s ægte mayonaise
- 2 tsk salt
- ½ tsk peber
- 3 tsk sukker
evt.
- 3 spsk honning
- 1 spsk dijon sennep
Fremgangsmåde
Snit hvidkålen fint.
Riv gulerødderne på rivejernet.
Bland kål og gulerod sammen, og kom det i en stor plasticpose.
Rør marinaden sammen og hæld over, ryst posen godt så det bliver godt fordelt.
Lad det trække i ca. 60 min. i køleskabet, vend posen en gang imellem.
Rør coleslaw-dressingen af ovenstående ingredienser – smagen skal selvfølgelig være let sødlig.
Frahæld marinaden fra kålblandingen.
Kom kålblandingen i coleslaw-dressingen og vend det hel rundt, umiddelbart før servering.
<google>DANSK</google>