Chicken-lamb Vindaloo: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
(Created page with "{{Opskrifter}} ====Ingredienser==== ====Fremgangsmåde==== <google>DANSK</google>")
 
No edit summary
Line 1: Line 1:
{{Opskrifter}}
{{Opskrifter}}
====Ingredienser====
====Ingredienser====
* 1 tsk kardemommefrø
* 3 stænger kanel
* 10 stk nelliker
* 1 spsk korianderfrø
* 2 tsk spidskommenfrø
* 2 tsk fennikelfrø
* 1 tsk hele peberkorn
* 1-2 spsk chilipulver
* 1 spsk revet, frisk ingefær
* 5-6 fed hakket hvidløg
* 2 tsk sennepspulver
* 2 tsk gurkemeje
* 0,75 dl lys vineddike
* 1,6 kg kyllingekød
* 4-5 spsk neutral olie
* 2 stk store løg (hakkede)
* 2-3 stk grønne chilier (finthakkede)
* 4 stk lauerbærblade
* 2 tsk. salt


====Fremgangsmåde====
====Fremgangsmåde====


<google>DANSK</google>
<google>DANSK</google>

Revision as of 10:32, 27 November 2016

Ingredienser

  • 1 tsk kardemommefrø
  • 3 stænger kanel
  • 10 stk nelliker
  • 1 spsk korianderfrø
  • 2 tsk spidskommenfrø
  • 2 tsk fennikelfrø
  • 1 tsk hele peberkorn
  • 1-2 spsk chilipulver
  • 1 spsk revet, frisk ingefær
  • 5-6 fed hakket hvidløg
  • 2 tsk sennepspulver
  • 2 tsk gurkemeje
  • 0,75 dl lys vineddike
  • 1,6 kg kyllingekød
  • 4-5 spsk neutral olie
  • 2 stk store løg (hakkede)
  • 2-3 stk grønne chilier (finthakkede)
  • 4 stk lauerbærblade
  • 2 tsk. salt

Fremgangsmåde

<google>DANSK</google>

id=siteTree