Bruchetta: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
No edit summary
Line 9: Line 9:


====Ingredienser pesto====
====Ingredienser pesto====
* 50 blade frisk oregano
* 50 blade frisk basilikum
* 20 g pinjekerner
* 20 g pinjekerner
* 2-3 fed hvidløg
* 2-3 fed hvidløg

Revision as of 11:57, 20 July 2009

<keywords content="Avocado salat, Advocado salat, Advocadosalat" />

Ingredienser

  • 400 g cocktail tomater (10 store på stilk)
  • 1 finthakket rødløg
  • 1 tsk salt
  • 4 skiver godt brød

Ingredienser pesto

  • 50 blade frisk basilikum
  • 20 g pinjekerner
  • 2-3 fed hvidløg
  • 1/2 dl olie (prøv med mindre)
  • ½ tsk salt

Pynt

  • 50 g revet parmesanost

Pinjekerne ristes på en pande
Kom ristede pinjekærner, basilikum blade, hvidløg, olie og salt i en minnihakker eller blender og blend det til en grov pesto.

Hak løget fint.
Skær tomaterne i kvarte. Bland Tomater, hakket løg og salt.
Vend pestoen i, og lad det trække en times tid i køleskabet (hvis du har tid).

Rist brødet.
Kom tomatblandingen på, og pynt med revet parmesan.

<google>DANSK</google>

id=siteTree