Brownie: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
(Created page with '{{Bagværk}} ====Ingredienser==== * 200 g chokolade (eller 125 g chokolade og 150 g hasselnødder * 160 g mel * 1 tsk bagepulver * 2 spsk vaniliesukker * 4 spsk kakao * 200 g suk…')
 
 
(3 intermediate revisions by the same user not shown)
Line 1: Line 1:
{{Bagværk}}
{{Bagværk}}
====Ingredienser====
====Ingredienser====
* 200 g chokolade (eller 125 g chokolade og 150 g hasselnødder
* 200 g chokolade (eller 125 g chokolade og 150 g hasselnødder)
* 160 g mel
* 160 g mel
* 1 tsk bagepulver
* 1 tsk bagepulver
Line 13: Line 13:
====Fremgangsmåde====
====Fremgangsmåde====


Pisk smør, sukker og brun farin sammen til en stor hvid masse.<br>
Pisk smør, sukker og brun farin sammen til en stor lysebron masse. Den er nemmest med en håndmixer<br>
Jo bedre og længere der piskes, jo mere smelter sukkeret og jo mere hæver massen og jo blødere bliver kagen.<br>
Jo bedre og længere der piskes, jo mere smelter sukkeret og jo mere hæver massen og jo blødere bliver kagen.<br>
Fortsæt piskningen mens du tilsætter et æg ad gangen.<br>
Fortsæt piskningen mens du tilsætter et æg ad gangen (ca. 2-3 min pr. æg).<br>
Bland mel, kakao, vanilie og bagepulver, og sigt det ned i massen under omrøring.<br>
Bland mel, kakao, vanilie og bagepulver, og sigt det ned i massen under omrøring.<br>
Hak chokoladen i finere stykker og kom det i blandingen.<br>
Hak chokoladen i finere stykker og kom det i blandingen.<br>
Kom blandingen i en smurt form, eller en bradepande med bagepapir og bag kagen ved 160º i ca. 30-35 minutter.
Kom blandingen i en smurt form, eller en bradepande med bagepapir og bag kagen ved 160º varmluft i ca. 30-35 minutter.


Efter 30 minutter prøv at mærke på kagen med en tandstik. Klæber dejen sig ikke til tandstikken er den færdig.<br>
Efter 30 minutter prøv at mærke på kagen med en tandstik. Klæber dejen sig ikke til tandstikken er den færdig.<br>

Latest revision as of 19:09, 30 December 2011

Ingredienser

  • 200 g chokolade (eller 125 g chokolade og 150 g hasselnødder)
  • 160 g mel
  • 1 tsk bagepulver
  • 2 spsk vaniliesukker
  • 4 spsk kakao
  • 200 g sukker
  • 200 g smør
  • 200 g brun farin
  • 6 æg

Fremgangsmåde

Pisk smør, sukker og brun farin sammen til en stor lysebron masse. Den er nemmest med en håndmixer
Jo bedre og længere der piskes, jo mere smelter sukkeret og jo mere hæver massen og jo blødere bliver kagen.
Fortsæt piskningen mens du tilsætter et æg ad gangen (ca. 2-3 min pr. æg).
Bland mel, kakao, vanilie og bagepulver, og sigt det ned i massen under omrøring.
Hak chokoladen i finere stykker og kom det i blandingen.
Kom blandingen i en smurt form, eller en bradepande med bagepapir og bag kagen ved 160º varmluft i ca. 30-35 minutter.

Efter 30 minutter prøv at mærke på kagen med en tandstik. Klæber dejen sig ikke til tandstikken er den færdig.

Serveres med en kugle vanilie is og evt. små syltede frugter.

<google>DANSK</google>

id=siteTree