Berits Æblekage: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
(Created page with "{{Bagværk}} ====Ingredienser==== * æbler * 125 g mel * 125 g sukker * 125 g smør ====Tilbehør==== * cremefraiche ====Fremgangsmåde==== DMel sukker og smør op i en skå...")
 
No edit summary
Line 10: Line 10:


====Fremgangsmåde====
====Fremgangsmåde====
DMel sukker og smør op i en skål og smuldres sammen med fingrene.
Mel sukker og smør op i en skål og smuldres sammen med fingrene.
Derefter hældes blandingen over et lag æbler m. skræl og evt drysset med kanel i et tærtefad.
Derefter hældes blandingen over et lag æbler m. skræl og evt drysset med kanel i et tærtefad.
Bages 30 min ved 200 (ikke varmluft).
Bages 30 min ved 200 (ikke varmluft).

Revision as of 03:22, 25 February 2018

Ingredienser

  • æbler
  • 125 g mel
  • 125 g sukker
  • 125 g smør

Tilbehør

  • cremefraiche

Fremgangsmåde

Mel sukker og smør op i en skål og smuldres sammen med fingrene. Derefter hældes blandingen over et lag æbler m. skræl og evt drysset med kanel i et tærtefad. Bages 30 min ved 200 (ikke varmluft).

Serveres med cremefraiche.

<google>DANSK</google>

id=siteTree