Berberiandebryst stegt med enebær: Difference between revisions
Jump to navigation
Jump to search
No edit summary |
|||
(4 intermediate revisions by the same user not shown) | |||
Line 10: | Line 10: | ||
====Fremgangsmåde==== | ====Fremgangsmåde==== | ||
Rist krydderierne på en pande.<br> | |||
Pulveriser dem i en morter eller hvis du har en Bamix Pulverdisc så | Pulveriser dem i en morter eller hvis du har en Bamix Pulverdisc så er her chancen for at bruge den. :-)<br> | ||
Rids andebrystet godt ned i fedtet og gnid | Rids andebrystet godt ned i fedtet og gnid krydderierne ind i brystet.<br> | ||
Kom dem i et fad med lidt olie, og sæt dem i en | Brun de krydrede andebryster af på en pande, der til at starte med er kold.<br> | ||
Kom dem i et fad med lidt olie, og sæt dem i en 250º varm ovn (ikke varmluft) i 10-15 min.<br> | |||
Hvis man springer over at brune dem på panden skal de have 15 min.<br> | |||
Når du tager dem skal de hvile i folie/sølvpapir og et viskestykke i 10 min., og de er klar til at skære. | Når du tager dem skal de hvile i folie/sølvpapir og et viskestykke i 10 min., og de er klar til at skære. | ||
Latest revision as of 08:22, 22 July 2013
Ingredienser
- 4 små Berberie andebryst
- olivenolie
- 1 tsk salt
- ½ tsk sort peber
- 8 enebær
- 4 hele sorte peberkorn
- 5 hele nelliker
Fremgangsmåde
Rist krydderierne på en pande.
Pulveriser dem i en morter eller hvis du har en Bamix Pulverdisc så er her chancen for at bruge den. :-)
Rids andebrystet godt ned i fedtet og gnid krydderierne ind i brystet.
Brun de krydrede andebryster af på en pande, der til at starte med er kold.
Kom dem i et fad med lidt olie, og sæt dem i en 250º varm ovn (ikke varmluft) i 10-15 min.
Hvis man springer over at brune dem på panden skal de have 15 min.
Når du tager dem skal de hvile i folie/sølvpapir og et viskestykke i 10 min., og de er klar til at skære.
Tilbehør
... <google>DANSK</google>