Bagte grøntsager i fad: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
No edit summary
No edit summary
Line 6: Line 6:
* 4-5 mellem størrelse tomater
* 4-5 mellem størrelse tomater
* 3 grønne pebre
* 3 grønne pebre
* ca 0,4 liter olivenolie
* ca 4 dl liter olivenolie
* 2-3 løg
* 2-3 løg
* høvlet parmesan
* høvlet parmesan

Revision as of 18:27, 2 February 2017

Ingredienser

  • 1 kilo kartofler
  • 2 squash mellem størrelse
  • 2 auberginer , mellem størrelse
  • 4-5 mellem størrelse tomater
  • 3 grønne pebre
  • ca 4 dl liter olivenolie
  • 2-3 løg
  • høvlet parmesan
  • oregano
  • salt og peber

Fremgangsmåde

Skræl kartoflerne og løgene.
Vask of rens grøntsagerne.
Skær auberginerne i tykke skiver på langs ca 6 mm.
Giv dem lidt salt og olie og grill dem ved 230 grader varmluft + grill 12 min på begge sider.
Flæk squash og kartofler på langs i ca 6 mm tykke skiver og grill dem med olie og salt 12 min.
Arranger det hele pænt i et fad, kom olivenolie på, krydr med salt, peber og lidt oregano.
Bag det til det ser dejligt ud ved 180 grader varmluft til kartoflerne er møre.
Drys med høvlet parmesan lige før det serveres. <google>DANSK</google>

id=siteTree