Avocadosalat med rejer: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
No edit summary
No edit summary
 
(13 intermediate revisions by the same user not shown)
Line 1: Line 1:
[[Category:Danske sider]]
{{Forretter}}
[[Category:Opskrifter]]
<keywords content="Avocado salat, Advocado salat, Advocadosalat" />
====Salat====
====Salat====
* 2-3 Modne advocado (helst de små brune)
* 2-3 Modne avocado (helst de små brune)
* 200 g (drænet vægt) rejer
* 200 g (drænet vægt) rejer
* 1/6 Icebergsalat
* 1/6 Icebergsalat
Line 17: Line 17:
Salaten arrangeres i et rundt tærtefad.
Salaten arrangeres i et rundt tærtefad.


Skær advokadoerne over på langs og pil stenene ud. Del dem derefter en gang til så de er i kvarte.
Skær avokadoerne over på langs og pil stenene ud. Del dem derefter en gang til så de er i kvarte.


Pil skrællen af advokadoerne og del hver kvart i 3 både.
Pil skrællen af avokadoerne og del hver kvart i 3 både.


Dæk bunden af fadet med Iceberg der er snittet i små strimler.
Dæk bunden af fadet med Iceberg der er snittet i små strimler.


Fordel advokadoerne over salaten, læg dem fra midten og ud, som man skærer en lagkage.
Fordel avokadoerne over salaten, læg dem fra midten og ud, som man skærer en lagkage.


Spred rejerne ud over salat og advocadoer.
Fordel rejerne ud over salat og avocadoer.


Kom alle ingrediensene til dressingen (pres hvidløgene) i en meljævner og ryst til dressingen bliver tyk og uklar.
Kom alle ingrediensene til dressingen (pres hvidløgene) i en meljævner og ryst til dressingen bliver tyk og uklar.

Latest revision as of 10:09, 16 March 2008

<keywords content="Avocado salat, Advocado salat, Advocadosalat" />

Salat

  • 2-3 Modne avocado (helst de små brune)
  • 200 g (drænet vægt) rejer
  • 1/6 Icebergsalat

Dressing

  • 1 dl. Olivenolie
  • 1/3 dl. Hvid Balsamico eddike
  • 1 stort eller 2 små fed hvidløg
  • 1 stor tsk. Dijon sennep
  • 1 tsk. (med top) sukker.
  • 1 tsk. salt
  • 1/2 tsk peber

Salaten arrangeres i et rundt tærtefad.

Skær avokadoerne over på langs og pil stenene ud. Del dem derefter en gang til så de er i kvarte.

Pil skrællen af avokadoerne og del hver kvart i 3 både.

Dæk bunden af fadet med Iceberg der er snittet i små strimler.

Fordel avokadoerne over salaten, læg dem fra midten og ud, som man skærer en lagkage.

Fordel rejerne ud over salat og avocadoer.

Kom alle ingrediensene til dressingen (pres hvidløgene) i en meljævner og ryst til dressingen bliver tyk og uklar.

Fordel dressingen over det hele.

<google>DANSK</google>

id=siteTree