Avocadosalat med rejer: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
No edit summary
No edit summary
Line 25: Line 25:
Fordel avokadoerne over salaten, læg dem fra midten og ud, som man skærer en lagkage.
Fordel avokadoerne over salaten, læg dem fra midten og ud, som man skærer en lagkage.


Spred rejerne ud over salat og avocadoer.
Fordel rejerne ud over salat og avocadoer.


Kom alle ingrediensene til dressingen (pres hvidløgene) i en meljævner og ryst til dressingen bliver tyk og uklar.
Kom alle ingrediensene til dressingen (pres hvidløgene) i en meljævner og ryst til dressingen bliver tyk og uklar.

Revision as of 07:47, 3 February 2008

<keywords content="Avocado salat, Advocado salat, Advocadosalat" />

Salat

  • 2-3 Modne avocado (helst de små brune)
  • 200 g (drænet vægt) rejer
  • 1/6 Icebergsalat

Dressing

  • 1 dl. Olivenolie
  • 1/3 dl. Hvid Balsamico eddike
  • 1 stort eller 2 små fed hvidløg
  • 1 stor tsk. Dijon sennep
  • 1 tsk. (med top) sukker.
  • 1 tsk. salt
  • 1/2 tsk peber

Salaten arrangeres i et rundt tærtefad.

Skær avokadoerne over på langs og pil stenene ud. Del dem derefter en gang til så de er i kvarte.

Pil skrællen af avokadoerne og del hver kvart i 3 både.

Dæk bunden af fadet med Iceberg der er snittet i små strimler.

Fordel avokadoerne over salaten, læg dem fra midten og ud, som man skærer en lagkage.

Fordel rejerne ud over salat og avocadoer.

Kom alle ingrediensene til dressingen (pres hvidløgene) i en meljævner og ryst til dressingen bliver tyk og uklar.

Fordel dressingen over det hele.

<google>DANSK</google>

id=siteTree