Antipasti di tonno e fagioli: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
No edit summary
No edit summary
 
Line 4: Line 4:
* 3 dåser tun i olie
* 3 dåser tun i olie
* 500 g udblødte kogte hvide bønner
* 500 g udblødte kogte hvide bønner
* 2 stilke blegselleri
* 1 lille løg
* 1 lille løg
* 1 dl ekstra jomfru olivenolie
* 1 dl ekstra jomfru olivenolie
* 1 tsk tørret chilipeber
* 2 stilke blegselleri
* 2-3 spsk balsamico
* 2-3 spsk balsamico
* 1-2 tsk tørret chilipeber
* groft salt
* groft salt
* groft peber peber
* groft peber peber
Line 14: Line 14:


====Fremgangsmåde====
====Fremgangsmåde====
Løget hakkes fint.<br>
Blegsellerien skæres i tynde skiver.<br>
Tunkød, bønner, blegselleri og løg blandes sammen i en skål.<br>
Balsamico og tørret chilipeber blandes i.<br>
Retten krydres med salt og peber, og serveres med ristet brød.


<google>DANSK</google>
<google>DANSK</google>

Latest revision as of 18:06, 9 September 2013

Antipasti med tun og bønner <keywords content="Tun, Hvide bønner" />

Ingredienser

  • 3 dåser tun i olie
  • 500 g udblødte kogte hvide bønner
  • 2 stilke blegselleri
  • 1 lille løg
  • 1 dl ekstra jomfru olivenolie
  • 2-3 spsk balsamico
  • 1-2 tsk tørret chilipeber
  • groft salt
  • groft peber peber
  • evt. frisk bredbladet persille til at drysse over

Fremgangsmåde

Løget hakkes fint.
Blegsellerien skæres i tynde skiver.
Tunkød, bønner, blegselleri og løg blandes sammen i en skål.
Balsamico og tørret chilipeber blandes i.
Retten krydres med salt og peber, og serveres med ristet brød.

<google>DANSK</google>

id=siteTree