Alt om mad: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
No edit summary
Line 5: Line 5:
* [http://www.voresmad.dk/Saadan_goer_du/Materialer/Materialer.aspx#.UBllILS7OdQ Udskæringsplancher af Kalv Svin og Okse]
* [http://www.voresmad.dk/Saadan_goer_du/Materialer/Materialer.aspx#.UBllILS7OdQ Udskæringsplancher af Kalv Svin og Okse]
* [[Image:Oksekoedsudskaeringsplanche.jpg]].jpg]]
* [[Image:Oksekoedsudskaeringsplanche.jpg]].jpg]]
* [[Image:Sådan skæres kalvekødet
* [[Image:Sådan skæres kalvekødet]]
* [[Image:Svinekoedsudskaeringsplanche1.jpg]]
* [[Image:Svinekoedsudskaeringsplanche1.jpg]]
* [http://www.vom.dk/index.php?id=14&mid=371 Oksekød udskæringer]
* [http://www.vom.dk/index.php?id=14&mid=371 Oksekød udskæringer]

Revision as of 18:28, 11 December 2016

Opskrifter - jeg endnu ikke har prøvet

Udskæringer

Enheder i madlavning

Measure Australia Canada UK USA FDA
Teaspoon 5 mL 4.93 mL 5 mL
Dessertspoon 10 mL
Tablespoon 20 mL 15 mL 14.79 mL 15 mL
Fluid ounce 28.41 mL 29.57 mL 30 mL
Cup 250 mL 284.1 mL 236.59 mL 240 mL
Pint 568.26 mL 473.18 mL
Quart 1136.52 mL 946.35 mL
Gallon 4546.09 mL 3785.41 mL

In South Australia, a "pint" of beer is traditionally 425 mL, while most other states have metricated this value to 570mL.

Verdens bedste brød

Links



15 æg er fint til 5 personer frokost 1 pakke spegeskinke fra aldi 3-400 g champignon og 500 g coctailtomater - aldis revet chedder i passende mængde 5-10 min efter den er kommet i ovnen + purløg


<google>DANSK</google>

id=siteTree