Afrikansk Kødtimbale: Difference between revisions
Jump to navigation
Jump to search
No edit summary |
|||
Line 6: | Line 6: | ||
* 2½ dl. mælk | * 2½ dl. mælk | ||
* ½ kg hakket okse/fårekød | * ½ kg hakket okse/fårekød | ||
* | * 1 spsk karry | ||
* | * 1 spsk salt | ||
* 3 | * 3 spsk citronsaft | ||
* 3 | * 3 spsk stærk mangochutney | ||
* 25 g hakkede, smuttede mandler | * 25 g hakkede, smuttede mandler | ||
* 20 udblødte abrikoser | * 20 udblødte abrikoser | ||
Line 16: | Line 16: | ||
====Fremgangsmåde==== | ====Fremgangsmåde==== | ||
Franskbrødet skæres fri fra skorpen, og i små tern, derefter udblødes det i mælken.<br> | |||
Udblødt franskbrød, løg, kød, karry, salt, citron, chutney, nogle mandler, nogle abrikoser og 1 æg, røres sammen i en gryde, simrer i ca. 15 min.<br> | |||
Blandingen hældes i et ovnfast fad.<br> | Blandingen hældes i et ovnfast fad.<br> | ||
2 æg + resten af mælken røres sammen og hældes over.<br> | 2 æg + resten af mælken røres sammen og hældes over.<br> |
Revision as of 10:05, 21 March 2016
(4 pers.)
Ingredienser
- 50 g margarine
- 2 store løg
- 1 tyk skive franskbrød uden skorpe
- 2½ dl. mælk
- ½ kg hakket okse/fårekød
- 1 spsk karry
- 1 spsk salt
- 3 spsk citronsaft
- 3 spsk stærk mangochutney
- 25 g hakkede, smuttede mandler
- 20 udblødte abrikoser
- 3 æg
- Laurbærblade
Fremgangsmåde
Franskbrødet skæres fri fra skorpen, og i små tern, derefter udblødes det i mælken.
Udblødt franskbrød, løg, kød, karry, salt, citron, chutney, nogle mandler, nogle abrikoser og 1 æg, røres sammen i en gryde, simrer i ca. 15 min.
Blandingen hældes i et ovnfast fad.
2 æg + resten af mælken røres sammen og hældes over.
Laurbærblade stikkes i.
Bages ca. 1 time i ovnen på 200º ikke varmluft.
Serveres med ovnstegte kartofler og en god salat.