Ølkage: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
No edit summary
Line 13: Line 13:
Dejen hældes i en smurt sandkage eller brød form, der er smurt godt med margarine og drysset med rasp.<br>
Dejen hældes i en smurt sandkage eller brød form, der er smurt godt med margarine og drysset med rasp.<br>


Bages ved 180° varmluft i ca. 1 time (1 1/4 time).<br>
Bages ved 180° varmluft i 45-60 min.<br>
Pas på den ikke bliver brændt ovenpå.<br>


Skæres i skiver og serveres med smør på.
Skæres i skiver og serveres med smør på.


<google>DANSK</google>
<google>DANSK</google>

Revision as of 10:21, 27 March 2016

Ingredienser

  • 500 g hvedemel
  • 500 g brun farin
  • 2 tsk. kanel
  • 2 tsk. stødt nelliker
  • 2 tsk. stødt ingefær
  • 2 tsk. natron
  • 1 øl (porter eller lignende)

Fremgangsmåde

Mel, sukker, krydderier og natron blandes først, derefter hældes øllen i.
Dejen hældes i en smurt sandkage eller brød form, der er smurt godt med margarine og drysset med rasp.

Bages ved 180° varmluft i 45-60 min.
Pas på den ikke bliver brændt ovenpå.

Skæres i skiver og serveres med smør på.

<google>DANSK</google>

id=siteTree