Æblechutney: Difference between revisions
Jump to navigation
Jump to search
(New page: Æblechutney med karry: Portionen giver godt 1½ liter chutney 1,5 kilo syrlige æbler i tern 2 store løg, skåret i ringe 100 g tørrede abrikoser skåret i små tern 1 stang kanel 8 h...) |
No edit summary |
||
(12 intermediate revisions by the same user not shown) | |||
Line 1: | Line 1: | ||
{{Tilbehør}} | |||
====Ingredienser==== | |||
* 1,5 kilo syrlige æbler i tern | |||
* 2 store løg, skåret i ringe | |||
* 100 g tørrede abrikoser skåret i små tern | |||
* 50 g friskrevet ingefær | |||
* 4 spsk karry | |||
* 3 spsk olie | |||
* 3,5 dl eddike | |||
* 1 stang kanel | |||
* 8 hele nelliker | |||
* 200 g rørsukker | |||
====Fremgangsmåde==== | |||
Svits karryen i olien. | |||
Kom resten af ingredienserne i og rør rundt til det er blandet. | |||
Kog det hele i 1 time. Rør i det tit, det brænder nemt på! | |||
Hvis | Hvis det ikke virker tykt nok kan man koge det lidt uden låg til sidst. | ||
Kom atamon i ifølge opskriften på flasken. Skyl glassene i kogende vand og atamon før de fyldes. | |||
Chutneyen skal opbevares køligt og mørkt. | |||
<google>DANSK</google> |
Latest revision as of 07:49, 5 February 2017
Ingredienser
- 1,5 kilo syrlige æbler i tern
- 2 store løg, skåret i ringe
- 100 g tørrede abrikoser skåret i små tern
- 50 g friskrevet ingefær
- 4 spsk karry
- 3 spsk olie
- 3,5 dl eddike
- 1 stang kanel
- 8 hele nelliker
- 200 g rørsukker
Fremgangsmåde
Svits karryen i olien.
Kom resten af ingredienserne i og rør rundt til det er blandet.
Kog det hele i 1 time. Rør i det tit, det brænder nemt på!
Hvis det ikke virker tykt nok kan man koge det lidt uden låg til sidst.
Kom atamon i ifølge opskriften på flasken. Skyl glassene i kogende vand og atamon før de fyldes.
Chutneyen skal opbevares køligt og mørkt.
<google>DANSK</google>