Æblechutney: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
No edit summary
No edit summary
Line 1: Line 1:
[[Category:Danske sider]]
Æblechutney med karry:
Æblechutney med karry:


Line 24: Line 25:


Stil chutneyen køligt og mørkt - i køleskabet er fint…
Stil chutneyen køligt og mørkt - i køleskabet er fint…
<google>DANSK</google>

Revision as of 07:10, 14 October 2007

Æblechutney med karry:

Portionen giver godt 1½ liter chutney

  • 1,5 kilo syrlige æbler i tern
  • 2 store løg, skåret i ringe
  • 100 g tørrede abrikoser skåret i små tern
  • 1 stang kanel
  • 8 hele nelliker
  • 50 g friskrevet ingefær
  • 200 g rørsukker
  • 4 spsk karry
  • 3,5 dl eddike
  • 3 spsk olie

Kom olie og karry i gryden og varm det op til karryen begynder at dufte. Tilsæt resten af ingredienserne og lad hele molevitten koge 1 times tid under låg, men med hyppige omrøringer, så det ikke brænder på.


Hvis chutneyen ikke er blevet tyk nok, kan du lade den koge ekstra 10 minutter uden låg, så noget af væden fordamper.


Jeg kommer atamon i ifølge foreskrifterne på flasken, fordi jeg gerne vil, at chutneyen holder sig vinteren over. Jeg hælder den på rene glas og lukker dem med det samme.


Stil chutneyen køligt og mørkt - i køleskabet er fint…


<google>DANSK</google>

id=siteTree