Berberiandebryst stegt med enebær

From Yggenyk
Revision as of 08:22, 22 July 2013 by WikiSysop (talk | contribs) (→‎Fremgangsmåde)
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to navigation Jump to search

Ingredienser

  • 4 små Berberie andebryst
  • olivenolie
  • 1 tsk salt
  • ½ tsk sort peber
  • 8 enebær
  • 4 hele sorte peberkorn
  • 5 hele nelliker

Fremgangsmåde

Rist krydderierne på en pande.
Pulveriser dem i en morter eller hvis du har en Bamix Pulverdisc så er her chancen for at bruge den. :-)
Rids andebrystet godt ned i fedtet og gnid krydderierne ind i brystet.
Brun de krydrede andebryster af på en pande, der til at starte med er kold.
Kom dem i et fad med lidt olie, og sæt dem i en 250º varm ovn (ikke varmluft) i 10-15 min.
Hvis man springer over at brune dem på panden skal de have 15 min.
Når du tager dem skal de hvile i folie/sølvpapir og et viskestykke i 10 min., og de er klar til at skære.

Tilbehør

... <google>DANSK</google>

id=siteTree