Pastasalat

From Yggenyk
Revision as of 07:51, 24 July 2009 by WikiSysop (talk | contribs)
Jump to navigation Jump to search


Ingredienser

  • 350 g pasta penne (tør vægt) - De Cecco Penne rigate nº 41 er rigtig gode
  • ½ l cremefraiche 18%
  • 2 gulerødder
  • 2 røde peberfrugter
  • 1 lille løg (hvis det er stort så brug kun halvdelen)
  • 1-2 stængler blegselleri
  • 2 fed hvidløg
  • 2 tsk Dijon sennep
  • 1 tsk salt
  • peber

Fremgangsmåde

Kog pastaen (uden olie, kun med salt), og lad den køle af til køleskabstemperatur.

Gulerødderne skæres i tændstikstykke små stave, eller rives.
Peberfrugterne skæres i tændstikstykke små stykker.
Blegselleri i tynde skiver.
Løget hakkes fint.
Bland cremefraiche med presset hvidløg, sennep, salt og peber.
Kom grøntsagerne i blandingen og vend rundt til de er ensartet fordelt.
Tilsæt pasta (den skal være helt kold), og lad det trække i køleskabet i en times tid.

id=siteTree