Spidskål med bacon og karry: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
(Created page with '{{Opskrifter}} ====Ingredienser==== * 1 spidskål * 200 g bacontern * 4 spsk karry ====Fremgangsmåde==== Del kålen i 4 på langs, fjern stiken, og kær kålen i ½-1 cm brede …')
 
Line 8: Line 8:
Del kålen i 4 på langs, fjern stiken, og kær kålen i ½-1 cm brede strimler på tværs.<br>
Del kålen i 4 på langs, fjern stiken, og kær kålen i ½-1 cm brede strimler på tværs.<br>
Steg baconternene på en pande, når de begynder at blive sprøde tilsættes karry.<br>
Steg baconternene på en pande, når de begynder at blive sprøde tilsættes karry.<br>
Vend kålen i, og svits den, til den salder lidt sammen, men stadig er sprød.
Vend kålen i, og svits den, til den falder lidt sammen, men stadig er sprød.
Serveres straks.  
Serveres straks.  


<google>DANSK</google>
<google>DANSK</google>

Revision as of 17:36, 2 May 2014

Ingredienser

  • 1 spidskål
  • 200 g bacontern
  • 4 spsk karry

Fremgangsmåde

Del kålen i 4 på langs, fjern stiken, og kær kålen i ½-1 cm brede strimler på tværs.
Steg baconternene på en pande, når de begynder at blive sprøde tilsættes karry.
Vend kålen i, og svits den, til den falder lidt sammen, men stadig er sprød. Serveres straks.

<google>DANSK</google>

id=siteTree