Helstegt Oksetyndsteg: Difference between revisions

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search
Line 5: Line 5:
====Fremgangsmåde====
====Fremgangsmåde====
Gnid stegen med salt og peber.<br>
Gnid stegen med salt og peber.<br>
Brun den ved 225º i ca. 15 min.<br>
Brun den i ovnen ved 225º i ca. 15 min.<br>
Dæmp varmen til 175º og steg videre i ca. 35 min.<br>
Dæmp varmen til 175º og steg videre i ca. 35 min.<br>
Sluk ovnen, og lad stegen stå i 5 min i den slukkede ovn.<br>
Sluk ovnen, og lad stegen stå i 5 min i den slukkede ovn.<br>

Revision as of 09:27, 8 January 2012

Ingredienser

  • 1 oksetyndsteg

Fremgangsmåde

Gnid stegen med salt og peber.
Brun den i ovnen ved 225º i ca. 15 min.
Dæmp varmen til 175º og steg videre i ca. 35 min.
Sluk ovnen, og lad stegen stå i 5 min i den slukkede ovn.
Tag stegen ud, og lad den hvile i 10 min inden udskæring.

Serveres f.eks. med grøn salat og nye kartofler med smør og salt.

<google>DANSK</google>

id=siteTree