New pages

Jump to navigation Jump to search
New pages
Hide registered users | Hide bots | Show redirects
  • 07:36, 6 April 2025Kyllingebryst med Knoldselleri, Hvidløg og Dijonsennep (hist | edit) ‎[1,275 bytes]WikiSysop (talk | contribs) (Created page with "{{Hovedretter}}(4 pers.) Opskriften uden fløde - jeg laver en cremet sauce ved hjælp af sennepen i stedet ====Ingredienser==== * 4 kyllingebryster (ca 1 kg) * 1 mellemstor knoldselleri (ca. 800g) * 4 gulerødder * 5 fed hvidløg * 4 lauerbærblade * 2 spsk olivenolie * 3 store spsk dijonsennep * 3 dl hønsebouillon * 3 dl hvidvin * 1 tsk tørret timian * 1 tsk friskrevet muskatnød * Salt og peber Skræl knoldsellerien og skær den i tern på ca. 2x2 cm.<br> Krydr kyl...")
  • 07:27, 21 December 2024Brunkål (hist | edit) ‎[1,747 bytes]WikiSysop (talk | contribs) (Created page with "{{Hovedretter}}{{Frokostretter}}(4 pers.) ====Ingredienser==== * 2 kg hvidkål * 1,4 kg kød i tern (f.eks. okseklump, nakkekam, el lign,) * 100 g sukker * 100 g smør til det brunede sukker * smør til at stege kødet i * 6 blade lauerbær * 3 tsk allehånde * evt. 1 tsk kommen * 1 tsk timian * 1 tsk peber * 2 tsk salt * salt og peber til at krydre kødet mens det brunes * 1-2 dl vand tilsæt evt. mere løbende for at det ikke skal koge tør ====Fremgangsmåde==== Skæ...")
  • 14:01, 1 December 2024Pasta med Gorgonzola Sauce (hist | edit) ‎[1,301 bytes]WikiSysop (talk | contribs) (Created page with "{{Saucer}} {{Frokostretter}} {{Hovedretter}} Essentials of Classic Italian Cooking / af Marcella Hazan. * 113 g gorgonzola (se indledende bemærkninger ovenfor), opbevaret ved stuetemperatur i 6 timer * 80 ml mælk * 50 g smør * 120 ml kraftig piskefløde * 250 g pasta * 40 g friskrevet parmigiano-reggiano ost, plus ekstra ost ved bordet * Salt Anbefalet pasta: tagliatelle, penne, fettuccine, rigatoni eller garganelli.<br> Kom gorgonzola, mælk, smør og en eller to...")
  • 13:34, 1 December 2024BBQ Pulled Kalv (hist | edit) ‎[1,423 bytes]WikiSysop (talk | contribs) (Created page with "====Ingredienser==== * 1,5-2 kg kalveroast * 2 løg * 4 fed hvidløg ====BBQ-marinade==== * 1/2 kop mørk soja * 1/3 kop BBQ-sauce * 2 spsk honning * 2 spsk olivenolie * 1 spsk røget paprika * 1 tsk salt * 1/2 tsk sort peber * 1 tsk stødt kommen ====Fremgangsmåde==== Marinering<br> Bland alle marinadeingredenserne i en skål.<br> Massér marinaden grundigt ind i kalveroasten.<br> Lad kødet marinere i køleskabet i minimum 2 timer, gerne natten over.<br> Forberedel...")

id=siteTree