Byggeri

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search

<seo title="Hus og have" /> <google>DANSK</google>

Viden om træ:

Vejledning i hvordan man lægger forskellige typer tage

DUKO er en uvildig klassifikation af undertagsmaterialer. På denne hjemmeside kan bygherrer og professionelle inden for byggeriet finde information om undertagsmaterialer.

Foreninger

Luftfugtighed

HYGROMETER: MENNESKEHÅR ELLER SYNTETISK HÅR?

"Hvilke hygrometre er de mest præcise, ægte eller syntetiske?"

Hygrometerets målnøjagtighed er mindre afhængig af, om der anvendes humant hår eller fremstillet hår. I stedet for, hvor godt den fugtafhængige ændring i længden af ​​håret overføres til pegeraksen. Menneskehår er ikke nødvendigvis mere præcist eller unøjagtigt end syntetisk hår.

Beslutningen mellem ægte hår og syntetisk hår afhænger især af brugen af ​​hygrometret:

Hygrometre i humant hår reagerer hurtigt på ændringer i fugtighed og kan også bruges ved lave temperaturer (område -35 ... +65 ° C). De er de eneste mekaniske hygrometre, der stadig er nyttige til brug ved temperaturer under 0 ° C. Alle andre hygrometre reagerer for langsomt. Imidlertid forbliver displayets stabilitet i det menneskelige hårhygrometer kun, hvis håret regelmæssigt regenereres i høj luftfugtighed. Når det bruges udendørs, regenereres hygrometret næsten dagligt på grund af den høje natfugtighed. I dette tilfælde kræves der ingen vedligeholdelse. Når det anvendes i indeklima, er der normalt ikke givet høj luftfugtighed, så hygrometret skal udsættes for høj luftfugtighed mindst hver tredje uge. Kendt er metoden med 'fugtig pakning': Hygrometret er placeret i mindst 30 minutter i en varm fugtig klud. Men du kan også bare tage hygrometret med dig på badeværelset, hvis du tager et brusebad der. Eller læg vejrbeskyttet udendørs natten over.

Da vedligeholdelsesindsatsen er ret høj, anbefaler vi at bruge et hygrometer med syntetisk hår til indendørs brug. Dette kan også bruges ved højere temperaturer (område 0 ... +70 ° C, med passende forbehandling også op til +120 ° C, f.eks. I saunaen). Det syntetiske hygrometer er vedligeholdelsesfrit, det er ikke nødvendigt med regelmæssig befugtning. Ikke desto mindre anbefaler vi at gøre dette mindst en eller to gange om året.

Konklusion: Det menneskelige hårhygrometer er det rigtige hygrometer til udendørs brug og med regelmæssig høj luftfugtighed. Hygrometre med syntetisk hår bør helst bruges til indendørs brug.

<google>DANSK</google>

id=siteTree