All public logs

Jump to navigation Jump to search

Combined display of all available logs of Yggenyk. You can narrow down the view by selecting a log type, the username (case-sensitive), or the affected page (also case-sensitive).

Logs
(newest | oldest) View (newer 50 | ) (20 | 50 | 100 | 250 | 500)
  • 07:36, 6 April 2025 WikiSysop talk contribs created page Kyllingebryst med Knoldselleri, Hvidløg og Dijonsennep (Created page with "{{Hovedretter}}(4 pers.) Opskriften uden fløde - jeg laver en cremet sauce ved hjælp af sennepen i stedet ====Ingredienser==== * 4 kyllingebryster (ca 1 kg) * 1 mellemstor knoldselleri (ca. 800g) * 4 gulerødder * 5 fed hvidløg * 4 lauerbærblade * 2 spsk olivenolie * 3 store spsk dijonsennep * 3 dl hønsebouillon * 3 dl hvidvin * 1 tsk tørret timian * 1 tsk friskrevet muskatnød * Salt og peber Skræl knoldsellerien og skær den i tern på ca. 2x2 cm.<br> Krydr kyl...")
  • 07:27, 21 December 2024 WikiSysop talk contribs created page Brunkål (Created page with "{{Hovedretter}}{{Frokostretter}}(4 pers.) ====Ingredienser==== * 2 kg hvidkål * 1,4 kg kød i tern (f.eks. okseklump, nakkekam, el lign,) * 100 g sukker * 100 g smør til det brunede sukker * smør til at stege kødet i * 6 blade lauerbær * 3 tsk allehånde * evt. 1 tsk kommen * 1 tsk timian * 1 tsk peber * 2 tsk salt * salt og peber til at krydre kødet mens det brunes * 1-2 dl vand tilsæt evt. mere løbende for at det ikke skal koge tør ====Fremgangsmåde==== Skæ...")
  • 14:01, 1 December 2024 WikiSysop talk contribs created page Pasta med Gorgonzola Sauce (Created page with "{{Saucer}} {{Frokostretter}} {{Hovedretter}} Essentials of Classic Italian Cooking / af Marcella Hazan. * 113 g gorgonzola (se indledende bemærkninger ovenfor), opbevaret ved stuetemperatur i 6 timer * 80 ml mælk * 50 g smør * 120 ml kraftig piskefløde * 250 g pasta * 40 g friskrevet parmigiano-reggiano ost, plus ekstra ost ved bordet * Salt Anbefalet pasta: tagliatelle, penne, fettuccine, rigatoni eller garganelli.<br> Kom gorgonzola, mælk, smør og en eller to...")
  • 13:34, 1 December 2024 WikiSysop talk contribs created page BBQ Pulled Kalv (Created page with "====Ingredienser==== * 1,5-2 kg kalveroast * 2 løg * 4 fed hvidløg ====BBQ-marinade==== * 1/2 kop mørk soja * 1/3 kop BBQ-sauce * 2 spsk honning * 2 spsk olivenolie * 1 spsk røget paprika * 1 tsk salt * 1/2 tsk sort peber * 1 tsk stødt kommen ====Fremgangsmåde==== Marinering<br> Bland alle marinadeingredenserne i en skål.<br> Massér marinaden grundigt ind i kalveroasten.<br> Lad kødet marinere i køleskabet i minimum 2 timer, gerne natten over.<br> Forberedel...")
  • 11:45, 20 July 2024 WikiSysop talk contribs created page Caponate in agrodolche (Created page with "==Sursød Caponata== Til 4 personer {{Forretter}} ====Ingredienser==== * 800 g auberginer, skåret i terninger * 1 1/4 dl olivenolie * 1 stængel bladselleri, hakket * 1 løg, skåret i tynde skiver * 300 g modne tomater, flåede, hakkede * 1 1/2 tsk sukker * 1 di hvidvinseddike * 1 spsk pinjekerner * 100 g grønne oliven uden sten * 25 g kapers * 1 spsk sultanaer, udblødt i varmt vand i 10 min. og afdryppede * salt * peber * friske basilikumblade, til pynt ====Fremga...")
  • 12:29, 6 April 2024 WikiSysop talk contribs created page Bagt Mont d'Or (Created page with "{{Opskrifter}} ====Ingredienser==== * 1 Mont d'Or 1 dl tør hvidvin 3 lidt frisk rosmarin ====Fremgangsmåde==== Snit et kryds i midten af osten og fordel små kviste med rosmarin rundt i osten.<br> Hæld hvidvinen langsomt over og bag osten i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i cirka 30 minutter.")
  • 11:48, 6 April 2024 WikiSysop talk contribs created page Hjemmelavet Rødkål - Brdr. Price (Created page with "{{Tilbehør}} {{Frokostretter}} ====Ingredienser==== * 1 kg rødkål * 100 g smør * 1 dl lagereddike * 2-3 dl konc. ribssaft * 1-2 spsk. fedt (fra ande- eller flæskesteg) * 1 spsk. ribsgele (efter smag) * 6-8 stk. kryddernelliker * 1 tsk. kommen (kan udelades) * 3 spsk. sukker (efter smag) * en smule salt (efter smag) * en smule peber (efter smag) ====Fremgangsmåde==== Skær kålen i ganske tynde strimler og del den yderligere i mindre stykker. Smelt smørret i en gr...")
(newest | oldest) View (newer 50 | ) (20 | 50 | 100 | 250 | 500)

id=siteTree