Berberiandebryst stegt med enebær: Difference between revisions
Jump to navigation
Jump to search
No edit summary |
No edit summary |
||
| (One intermediate revision by the same user not shown) | |||
| Line 1: | Line 1: | ||
{{Frokostretter}} | |||
{{Hovedretter}} | |||
{{Opskrifter}} | {{Opskrifter}} | ||
====Ingredienser==== | ====Ingredienser==== | ||
| Line 14: | Line 16: | ||
Rids andebrystet godt ned i fedtet og gnid krydderierne ind i brystet.<br> | Rids andebrystet godt ned i fedtet og gnid krydderierne ind i brystet.<br> | ||
Brun de krydrede andebryster af på en pande, der til at starte med er kold.<br> | Brun de krydrede andebryster af på en pande, der til at starte med er kold.<br> | ||
Kom dem i et fad med lidt olie, og sæt dem i en 250º | Kom dem i et fad med lidt olie, og sæt dem i en 250º varm ovn (ikke varmluft) i 10-15 min.<br> | ||
Hvis man springer over at brune dem på panden skal de have 15 min.<br> | Hvis man springer over at brune dem på panden skal de have 15 min.<br> | ||
Når du tager dem skal de hvile i folie/sølvpapir og et viskestykke i 10 min., og de er klar til at skære. | Når du tager dem skal de hvile i folie/sølvpapir og et viskestykke i 10 min., og de er klar til at skære. | ||
Latest revision as of 11:05, 26 January 2025
Ingredienser
- 4 små Berberie andebryst
- olivenolie
- 1 tsk salt
- ½ tsk sort peber
- 8 enebær
- 4 hele sorte peberkorn
- 5 hele nelliker
Fremgangsmåde
Rist krydderierne på en pande.
Pulveriser dem i en morter eller hvis du har en Bamix Pulverdisc så er her chancen for at bruge den. :-)
Rids andebrystet godt ned i fedtet og gnid krydderierne ind i brystet.
Brun de krydrede andebryster af på en pande, der til at starte med er kold.
Kom dem i et fad med lidt olie, og sæt dem i en 250º varm ovn (ikke varmluft) i 10-15 min.
Hvis man springer over at brune dem på panden skal de have 15 min.
Når du tager dem skal de hvile i folie/sølvpapir og et viskestykke i 10 min., og de er klar til at skære.
Tilbehør
... <google>DANSK</google>