Fladskærms TV

From Yggenyk
Jump to: navigation, search

Find priser på TV

LED TV

LED TV er et LCD som bruger LED lys som baggrunds lys i stedet for det fluoriserende CFL lys som der traditionelt er brugt til LCD TV. Begge bruger liquid crystal display (LCD) teknikken som front panel. LED TV er tyndere og bruger mindre energi end CFL TV.

Viden og anmeldelser

Flatpanels.dk er en meget fin side som beskriver de forskellige teknologier der bruges i TV og PC monitorer, hvad specifikationerne betyder og hvordan man vælger det bedste TV eller monitor.

Ricability er en engelsk uafhængig forbruger organisation. "Department of Business, Enterprise and Regulatory Reform" (tidligere Trade and Industry) har givet dem til opgave at producere uafhængige forbruger test rapporter for digitale TV produkter. Her kan man bl.a. læse om iDTV.

Sony's produktprogram i detaljer - DVB-T og DVB-T HD MPEG-4

Det er meget svært at finde ud af hvad forskellen på Sonys forskellige serier er. Sony har lavet en 45 min video som forklarer deres produktsortiment. Den er rigtig god og giver et godt overblik. For at spille den skal du først installere en "WebEx Recorder and Player Installer for Windows" den kan downloades her: http://www.meetingcenter.net/record_play.htm.

Hvis lyden ikke er god, så gem den på din disk. Bagefter kan den afspilles med god lyd.

I videoen fortæller Sony at PCMCIA slottet i deres TV skal bruges til at modtage fremtidens DVB-T HDTV og betalings TV. Ligner det ikke de kort som linket nedenfor peger på.

EISA Awards

EISA (The European Imaging and Sound Association) er en organisation, der består af magasiner indenfor lyd, mobilt elektronik, video og foto fra over 20 lande i Europa. Hvert år uddeler organisationen priser som en anerkendelse af de nye produkter, der kombinerer den mest avancerede teknologi, ønskværdige funktioner, design, ergonomiske hensyn og pris. Vinderen indenfor hver kategori får tildelt årets EISA Award, den mest prestigefyldte hæder, et elektronikprodukt kan opnå.


Panasonic TX-26LMD70F Den kan Tænk godt li'

MPEG-4