Rosenkålssalat

From Yggenyk
Revision as of 07:26, 5 February 2017 by WikiSysop (talk | contribs)
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to navigation Jump to search

Tilbehør 4 personer tilberedningstid 20 min
Rigtig god :D

Ingredienser

  • 400g rosenkål
  • 1 mellemstort løg
  • 1 spsk rørsukker
  • 2 spsk olivenolie
  • 2 spsk vineddike
  • salt
  • groft peber

Fremgangsmåde

Kom rørsukker, olivenolie, vineddike, salt og peber i en meljævner.
Ryst det godt sammen.
Pil de yderste blade af rosenkålen, og sit den i meget tynde skiver, undgå at få for meget af stokken med.
Snit løget i så små tern som muligt.
Kom rosenkål og løg i en skål.
Hæld dressingen over salaten, og bland det godt.
Lad den trække i ½ time, vend den en gang imellem.

<google>DANSK</google>

id=siteTree