Hjemmelavet rullepølse på den nemme måde

From Yggenyk
Revision as of 04:11, 23 December 2016 by WikiSysop (talk | contribs)
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to navigation Jump to search

<seo title="Opskrifter" />

Ingredienser

  • 1,5-2 kg rå kog selv rullepølse (købes i et vel assorteret supermarked med slagter)
  • 4 små eller 2 mellemstore løg
  • 7 blade laurbær
  • 20 peberkorn
  • 1 bundt timian
  • kvist rosmarin
  • gulerod
  • 2 stængler blegselleri
  • 2 knivspids (2ml) allehånde
  • 3 fed hvidløg

Fremgangsmåde

Det er lidt en snyde opskrift, da pølsen købes halvfærdig. Det er imidlertid en meget billig og nem måde at lave en velsmagende rullepølse på.
Kom rullepølsen i en passende stor gryde.
Flæk guleroden 2 gange på langs.
Skær løgene i kvarter.
Kom alle ingredienser i gryden. (Der skal ikke salt i).
Kom vand i til pølsen lige er dækket.
Kog rullepølsen i 2 timer. Den må ikke bulderkoge.
Pres rullepølsen natten over i køleskab. Hvis du ikke har en rullepølsepresse, så brug et par skære brædder og 2 skruetvinger.

<google>DANSK</google>

id=siteTree